SISTE INNLEGG KATEGORIER ARKIV OM MEG LEGG MEG TIL SOM VENN GRATIS DESIGN

MATEMATIKK

Hei dere! 

Akkurat nå sitter jeg i stua å ser på private praksis, snart begynner greys! :-)  Skoledagen idag var nokså chill, var på "kor" øvelse i midttimen og i 4.time haha, jeg å noen venniner av meg sa at vi kunne bli med, i koret da for gøy.  Så imorgen skal vi å mange andre opptre på en MOT konsert med Alejandro Fuentes og 800 mennesker skal se på elller noe sånt, ikke lite akkurat! Skal også etterpå spise middag i et VIP rom med Alejandro, ganske fett. 

Planen idag er å jobbe med matte med pappa, mattetentamen på fredag, skal i hvertfall få 4'er! Går egentlig kun i det. Så må jeg vell skrive logg i kunst&håndtverk, har ikke gjort det på evigheter, ikke smart.

Hva skal du idag?

En ting! Noen søte små som vil lage header og/eller design til meg?

Mobil Opplastninger

Har tatt ganske mange bilder med iphonen, så tenkte jeg kunne slenge ut en del, her er de!;


NYE FOTBALL SKO!!<3<3


gruvearbeider!


Joackim!!


Skille, woho


M&M's ;*

 

haha, litt mange bilder av meg kanskje, menmen.

24/04/12

HALLA! 

6.februar, ganske lenge siden ja! Planen var å begynne med bloggingen igjen for ganske lenge siden, men der å da var det så masse skole. Det er det jo fortsatt, går i 10ende, så stress. Holder på med tentamenene nå, har en igjen så er vi ferdig me de, den er på fredag, i mattematikk....Hadde også en tentamen idag å igår, hovedmål å sidemål :-) På skolen nå er det så innmari mye, akkurat nå i hvert fall. Vi har en skolefilm vi må levere inn å lage, vi har en sang vi må lage i musikken, vi har snart eksamener, skal gi alt den siste innspurten av dette semesteret.

Stunden jeg har vært vekke har jeg blitt 16 år!! vært på mange turer på fjellet, tilbrakt påsken min i sauda, vært i selskaper,jobbet, fotball sesongen har startet, kost meg ute i finvere, vert med venner, vert i dåp å har hatt mange familieselskap og mye mye mer! Kan legge ut et bildedryss av tiden jeg har vert vekke.

Å sånn hvis dere lurte, nå er jeg hundre prosent tilbake! ikke noe avsporing.

 


Bildet er lånt av kamilla! ( www.kamillahm.blogg.no )


Bildet er lånt av kamilla! ( www.kamillahm.blogg.no ) om meg

Her skriver du om deg selv og eventuelt hva bloggen din handler om. DESIGNET FINNER DU Her.

arkiv

April 2012 Februar 2012 Januar 2012 Desember 2011 November 2011 Oktober 2011 September 2011 August 2011 Juli 2011 Juni 2011Missindecisive