SISTE INNLEGG KATEGORIER ARKIV OM MEG LEGG MEG TIL SOM VENN GRATIS DESIGN

just nu

Heiaaaaaaaaaaaa

Gjett hva jeg gjør nå da? ikke så vanskelig å gjette akkurat. Jeg chiller i den deilige, fantastiske senga mi med smågodt å hører på musikk! Hehe, idag har jeg ikke gjort en dritt, hater å ikke gjøre noe ut av dagene mine... Ender bare opp med pc, har pugga på prøve idag også da. Idag kjørt jeg å mamma en tur innom XXL, kjøpte noen vintersko til meg. Har ikke tatt bilde av de, så kan prøve å få gjort det til imorgen. Etterpå kjørte vi innom obs, der vi kjøpte verden deiligeste fleezegeenseeer! Har den på meg nå, den er bare så god å ha på, gustaaa lism. 

Nei, nå var det på ann ijen, funker ikke å laste opp flere bilder... HATER når det skjer, var kun et til da, et fjortisbilde av hele meg, med hånda over fjeset. Sminkefrie meg, ikke pen! Så ikke et så intresant bildeee

chiller i sengami

Heiaa bloggen!

Dårlig blogging av meg i det siste... innrømmer det. Skal sikkert bare laxe resten av kvelden, orker ikke å fortelle om helga nå, det gjør jeg imorgen. Kommer bilder fra helga imorgen da. Slenger ut noen bilder av meg nå, i veldig pene koseklær.(selvutløser å ufokusert<3)

Er ikke jeg pen når jeg spiller tetris???

y0wkreativ overskrift

Hallaa

Sitter nå her og chiller, som vanlig, med Thea. Sykt sliten etter en lang jobbdag på McDonald's, 7 1/2 time som går i ett er nå slitsomt. Idag var jeg mest i avdelingen som heter COP(?) Hadde liksom ansvar der, kunne spør om hjelp, men klarte meg ganske fint. Det er der de lager alle burgere som ikke inneholder kjøtt, men kylling å fisk åsånn+lefsegreier. Begynner å få teken på det nå! Sto en halvtime i kassen også idag, vaska border i lobbyen, skrubba gulvet osv. 

Igår hadde jeg og Thea en liten fotoshoot i kjelleren, noen bilder med nisselue og noen uten. Vi tok også noen veøldig få ifag med McDonald's uniformen. Så, noen av bildene fra fotoshootene kommer her:

Syns om bildene?

any questions?

Heeei

Som sagt så sa jeg jo i forrige innlegg, eller det før det(?) at jeg skulle slenge ut en spørsmålsrunde. Bare fordi jeg har starta på "nytt", sikkert noen så lurer på noe om meg da. Ender spørsmålsrunden søndag neste uke ENDER SPØRSMÅLSRUNDEN PÅ SØNDAG.  Hvis det kommer mange spørsmål så svarer jeg underveis. Håper virkelig blogg eller youtube vil sammerbeide med meg, som at dere kan få svarene på video

Det var vell det, og vær så snill. Ikke kom med sånn helt unødvendige spørsmål. F.eks brus vs snop osv, er så unødvendig. Du kan jo spør om f.eks hvilket snacks liker du? hva spiser du i helgene/en lørdagskveld ellerno
 

Pakke på døra...

...nemlig Thea!
Nå sitter jeg her med søte Thea. Hun har flyttet inn hos meg de neste dagene. Hun skal sove her til fredag pga jeg hun skal på jobbdager på McDonald's sammen. Vi skal da jobbe fra hall 10 til 5, altså 7 1/2 time. Kommer til å bli noen innholdsrike dager for å si det sånn! Idag har jeg lagt middag, så stolt,hehe. Så klokka 7 var jeg på mimrekveld for Polenturen, å harregud som jeg savner det! Veldig,veldig lyst å oppleve alt om igjen. Slenger ut nnoen bilder fra dagen:

Hva har du gjort idag?

update

Blir ikke mer blogging på meg idag/kveld. Har så masse skolearbeid, så, ja. Men har jo allerede skrevet et innlegg til dere, så går vell fint det. Imorgen så tror jeg at jeg skal sette igang en spørsmålrunde, svarene kommer da mest sannsynlig på video.
ønskeliste

Grå genser fra urban(til å renne i trekket med)

Iphone

Krølletang

Øyenbrynsmarkør fra sephora, fargen 02

Høytalere(?) 

Sminke(?)

Gavekort, sten og strøm, body shop

Kameralinse

Uglesmykke

Sko, høyhelte

Rund hals, lysebrun, fra vero moda

Spotify premium (?)

Fotballutstyr (nye sko,leggbeskyttere,fotball,lfc drakt)

Nike Mercurial Superfly III CR7 

Noen tips om hva jeg kan ønske meg utenom dette? Er jo helt tom.....

Ellers så sitter jeg nå her med et tonn med lekser, eller ting å øve til. Matte, musikk og naurfag. Selv om vi har fri.... I natt sov jo cecilie hos meg. Det var veldig koselig. Men, nå må jeg stikke. Skal begrave meg i bøkene, snakkes mine søte små!

Sorry for at jeg ikke viser fjeset mitt, hehe, men idag så er jeg ikke på mitt beste for å si det sånn.

 

TEAM EDWARD

Hei allesammen

Sitter nå her i senga å chiller max med storesøster, Merete. Sliten etter en sykt travel helg! Har nå helg fortsatt da, langhelg til tirsdag. Idag så skal jeg på kino med søte,søte Cecilie. Vi skal se BREAKING DAWN part 1!!!! Jeg gleder meg så sykt, ventet på denne filmen lenge. Søstera mi har allerede sett filmen å sier den er sykt bra, å faktisk ganske morsom. Å selfølgelig er det team edward som gjelder her i huse, jacob? neitakk, rart fjess å plastikkkropp, det mener i hvert fall jeg.


Jeg og cecilie <3

helt utslitt!

Hei alle søte småå

Vet dere hva? på fredag var jeg på 7plass på topplista i tysvær, å nå 5plass! Stter utrolig stor pris på dere lesere,dere er best!

Sorry for at jeg ikke har fått blogget før nå, men jeg har mine grunner. Klokken 10 idag måtte jeg stå opp pga jeg skulle bake en gullerotkake til å ta med for å selge på landskampene. Når klokka var 1 skulle vi møte i arenaen, jeg sto i kiosk to me søte stine og noen voksne. Til å begynne med hentet vi bare esker med snop å satt fram, kokte pølser, skjærte opp kaker osv. Var ganske så travelt i kiosken på den første kampen(sverige-tyskland),ikke minst i pausen! Kjente bare at hode mitt holdt på å sprekke, å så varmt det var, svettet jo ihel!
Sånn ca når klokka var hall 5 så var jeg ferdig med å stå i kiosken, hadde da stått i 3 1/2 time. Hadde billetter til neste kamp, norge-spania, den så jeg med Cecilie. Å herregud for en nervepirrenes kamp! Det endte jo opp med hele 3 strafferunder, og på det 3 skudde til spania på den 3 starfferunden redder Norge. For en jubel det var i arenaen da!

 Rett etterpå måtte jeg raske meg hjem, skifte til kjole å fikse meg litt. Så stakk jeg i selskap til Mona. Vi var 11 jenter, veldig koslig selskap. Vi pratet, hørte på musikk, spise mat å dessert, gomla i oss snop. Jeg tok kamera med! Så ble noen bilder, hadde ikke så mye strøm da....hehe

ehm ja? nå går de hvis ikke å laste opp flere bilder? hva? kommer bilder sener, hvis det funkeeer

fredagskos

Hei søtaker 

Sitter nå her for meg selv, på en fredagskveld. Ikke akkurat så fantastisk gøy, men koselig. Koser meg med julebrus, saltstenger og sjokoladeeee Nettopp stelt meg litt etter en deilig dusj. Har jo vært på SPU trening i regn i dag, var helt gjennomvåt når jeg hadde kommet hjem! Å gå i dusjen da, det var helt himmelsk Planer for resten av kvelden er nada, nothing absolutt ingenting. Pleier å være ganske opptatt, så en rolig kveld her og der er vell ikke feil. 

Hva pleier du å gjøre på en fredagskveld?

hva ønsker du deg til jul?

Baby Alice: Heaven Is a Dancefloor

Hei søtsaker

Hva ønsker du deg til jul? Det er et spørsmål jeg har blitt stilt ganske ofte i det siste. Eneste jeg svarer er, vet ikke, har jo ikke begynt å tenkte på det. Er jo lenge til jul har jeg tenkt, men er ikke det.... Så jeg lurte på om dere søte snille lesere hadde noen tips til hva jeg kan ønske meg? Ting som jeg kan få både av venniner og familie. Vet 2 ting jeg ønsker meg da, Iphone og en genser(grå)fra urban, som jeg kan renne i trekket med.

Noen forslag??


Et alt for random bilde fra lagavslutningen, fant ikke noen andre. Hehe.

 

good morning sunshines!

Dev: In The Dark

God morgen!

Hvert våken en liten stund nå, sto vell opp rundt halv 12. Travel dag idag. Først skal jeg vaske badet, så bake en kake til imorgen og til slutt skal jeg på SPU trening(skriver et innlegg senere om ha SPU er).

Vi har nå langhelg, hadde halveis fri igår. Det var MOT dag, vi ga ut gratis vafler i 2 1/2 time på meny. Idag har vi fri, selfølgelig fri i helga. Vi har også fri på mandag og tirsdag, og jobbdager på onsdag, torsdag og fredag.

Planer for helga:

Fredag : som jeg skrev litt tidligere i innlegget, vaske badet, bake kake og SPU trening, finner sikkert på noe ikveld med en vennine eller no.

Lørdag: Besøke Haugaland vgs, stå i kiosken på landskamp i tysvær arena(norge-spania) og selskap til min kjære vennine, Mona.

Søndag,Mandag: Har ikke lagt noen planer, enda. 100% sikker på at jeg finner på noe da.

Tirsdag: Thea kommer til meg, hun skal sove hos meg fra tirsdag til fredag(pga jobbdager), vi skal også på mimrekveld fra polentur.
Pene, sminkefrie, halveis våkne Karoline.

(Jeg kommer til å ha en sang, i hvert innlegg nå, kan spilles av på det innlegget. Sangene jeg kommer til å bruke er sanger jeg er hekta på akkurat der å da. Så får dere en liten smak på hvilken musikk jeg liker)

Hva skal du i helga?

 

bildedryss

Havana Brown / Pitbull: We Run The Night

orker ikke å laste opp flere bilder nå, lastet opp i en halvtime eller no. Men ja, dette var da noen bilder fra hva jeg har gjort i bloggpausen min, har gjort mye,mye mer. Mn har ikke alltid hatt kamera tilstede, det må jeg skjerpe meg med!

nytt design, ny start!

Hei allesammen!

Tilbake fra en alt for stor bloggpause! Som dere ser så har jeg slettet hele arkivet mitt. Trengte virkelig å starte helt på nytt, å nå skal jeg vær en flink pike og oppdatere masse. For dere som er nye lesere, og ikke vet så masse om meg, her er litt fakta:

-er 15 1/2 år

-spiller fotball, drevet med dette i nesten 10 år

-går siste året mitt på ungdomsskolen

-har et variert og travelt liv

-digger tanken på at vinteren snart kommer, og at jeg kan renne i trekket

-har noen utrolige venner, som jeg setter stor pris på

-er snakkesalig og blir lett hyper

-musikkelsker såklart?

Det var da litt om meg, hvis det er noe du lurer på så skriv det i en kommentarfeltet. Håper du vil lese bloggen min videre! (kommer et bildeinnlegg om hva jeg har gjort når jeg har hatt pause)

Dette er da meg. Jakken jeg har på meg er bokstavlig talt mitt andre hjem, haha!om meg

Her skriver du om deg selv og eventuelt hva bloggen din handler om. DESIGNET FINNER DU Her.

arkiv

April 2012 Februar 2012 Januar 2012 Desember 2011 November 2011 Oktober 2011 September 2011 August 2011 Juli 2011 Juni 2011Missindecisive